Høje Afkast

Høje afkast på kreditgodkendte låntagere

Fordele

Risikospredning - Investér helt ned til 100,- kr. pr. lån

Månedligt Cash Flow

Vi finder låntagere - du investerer i lånene - låntager betaler månedligt

Better Rates Tilbyder • Nem og gratis oprettelse
 • Vælg de låneformål du ønsker at støtte og vær med til at give en person nye muligheder indenfor bl.a. sundhed, studierejser, boligforbedringer osv.
 • Konkurrencedygtigt afkast
 • Et af markedets strengeste kreditkrav til låntagere
 • Invester ned til 100,- kr. pr. lån
 • God risikospredning

Antal medlemmer 14369
Antal låneansøgninger 14033
I alt ansøgt, DKK 451.659.660
Gennemsnitlig låneansøgning, DKK 32.186


Better Rates Kreditscore er sammensat af mange forskellige faktorer og tildeles alle låneansøgninger.

Kreditscoren bestemmer hvilken kategori lånet befinder sig i, og dermed hvilken rente låntager skal betale, rangerende fra B3 til AAA1 med et interval fra 0 – 1150 point.

Kreditscoren er bl.a. baseret på følgende:

 • Verificeret indkomst gennem skattemappe.
 • Verificeret gældsforhold i skattemappe.
 • Låntagers gældsfaktor.
 • Experian Segmenteringsdata – Udarbejdet vha. data fra Experian og Danmarks Statistik, og inddeler den danske befolkning i segmenter i en finansiel optik.
 • Telefoninterview med låntager.
 • Kreditalgoritmer.
 • Job, bolig, civilstatus og en lang række andre forhold.
 • Experian/RKI og Debitor Register tjek - hvis låneansøger står registreret i et af disse registre, vil ansøgningen blive afvist med det samme.

Du finder Kreditscoren på hvert enkelt lån i lånemarkedet.

Aktuel investeringsliste

Filtrering
 

(12-60 Måneder)

Løbetid i måneder 48+

(200-1150 score)

Kredit score 200+

(200.000-1.000.000 DKK)

Indkomst DKK 200.000+
AAA   
AA   
A   
B   
     Låneomlægning
     Udbetaling bolig
     Boligforbedring
     Virksomhed
     Uddannelse
     Rejse
     Transport
     Sundhed
     Større køb
(Der er i øjeblikket ingen nye lån til investering)

OM P2P


Crowdfunding gennem Peer-to-Peer - En del af din sociale investeringsstrategi


Hvorfor benytte Better Rates P2P platform som investeringsværktøj?


 • Ved at investere direkte fra person til person bliver du en del af crowdfunding og crowdlending - et banebrydende nyt koncept.
 • Ved at investere direkte fra person til person får du mulighed for at gøre en forskel for den enkelte. Vælg det låneformål du ønsker at støtte og vær med til at hjælpe en person med bl.a. sundhed, studierejser, boligforbedringer osv.
 • Ved at investere direkte fra person til person holdes dine omkostninger i bund.
 • Ved at investere direkte fra person til person får du mulighed for at investere små beløb i mange forskellige låntagere - hvilket reducerer din risiko.
 • Ved at investere direkte fra person til person får du langt højere rente end i banken - dine opsparede midler bliver ikke spist op af inflationen.
 • Ved at investere direkte fra person til person får du muligheden for at investere efter rente, risiko og løbetid - hvilket giver dig fleksibilitet.

Højt afkast , 24-60 måneders løbetid

Spred din investering


Succesfuldt koncept

Månedligt cash flowJeg har glemt min adgangskode?

Du kan få tilsendt en ny midlertidig adgangskode på samme side, hvor du logger på. Adgangskoden vil blive sendt til din e-mail, og når du er logget ind på ny, vil du kunne ændre adgangskoden til det ønskede under Min Konto.

Hvordan overfører jeg penge til min Better Rates konto?

Du kan overføre penge direkte fra din netbank til din Better Rates konto. Når du er logget ind på platformen, vil punktet Overførsel fremgå af din navigationsmenu til venstre. Her finder du vejledning til hvordan du overfører penge til din konto hos Better Rates. Bemærk at der kan gå op til 2 hverdage før din overførsel er gennemført.

Hvordan hæver jeg penge fra min Better Rates konto?

Du kan hæve penge direkte fra din Better Rates konto til din bankkonto. Når du er logget ind på platformen, vil punktet Overførsel fremgå af din navigationsmenu til venstre. Her finder du vejledning til hvordan du hæver penge til din bankkonto. Bemærk at der kan gå op til 2 hverdage før din overførsel er gennemført.

Er jeg som långiver anonym på platformen?

Dit unikke bruger ID er det eneste som vil blive delt med andre på platformen. Dette unikke bruger ID vil af andre brugere på platformen ikke kunne bruges til at identificere dig. Først ved indgåelse af den endelige låneaftale med låntager vil dit rigtige fornavn og efternavn fremgå af låneaftalen iht. Kreditaftaleloven. Det vil først her kun være den enkelte låntager, der kan se dit fornavn og efternavn på låneaftalen.

Hvordan er Better Rates A/S reguleret?

Better Rates A/S er med tilladelse af Finanstilsynet klacificeret som Betalingstjeneste med begrænset tillladelse. Det betyder bl.a. at Better Rates A/S er underlagt tilsyn af Finanstilsynet og skal leve op til en række krav om sikkerhed, godkendt ledelse, hvidvaskforanstaltninger og visse kapitalkrav.

Hvordan bliver låntager kreditvurderet?

For at komme i betragtning til at blive godkendt som låntager på Better Rates låneplatform skal låntager som minimum have en verificeret indkomst på brutto kr. 240.000,- årligt. Indkomsten verificeres ved adgang til låntagers skattemappe. Alle låntagere bliver screenet og kreditvurderet ved en række kreditvurderingsprocesser, bl.a. opslag i CPR-registret, RKI/Experian samt Debitorregistret. Ligeledes bliver alle låntagere gennemgået af Better Rates kreditvurderingsalgoritme og RKI/Experians Finansielle Strategiske Segmentering, og først her tildelt en endelig Kredit Score. Kredit Scoren afgør hvilken kategori låntager tilhører, og dermed hvilken rente låntager betaler. Better Rates har nogle af markedets strengeste krav til godkendelse af låntagere.

Hvad sker der med lånet i tilfælde af misligholdelse?

Skulle det ske at låntager misligholder sine betalingsforpligtelser vil Better Rates’ rykkerprocedure omgående træde i kraft. Såfremt den pågældende låntager fortsat er i restance med ydelser efter Better Rates’ rykkerprocedure, og der ikke er grundlag for at yde henstand eller ændre vilkårene for lånet, kan Better Rates på Kreditors vegne opsige lånet og iværksætte inddrivelsesprocedure ved anvendelse af intern inddrivelsesprocedure eller ved ekstern bistand. I yderste konsekvens vil lånet blive inddrevet gennem fogedretssystemet.

Hvordan er mine midler sikret hos Better Rates?

De midler du sender til Better Rates som investor bliver sat ind på en særskilt klientkonto hos Nordea Bank Danmark A/S. Denne konto er helt adskilt fra Better Rates driftskonto og indgår derfor ikke i driften af Better Rates. Alle transaktioner med dine midler sker kun med instruktion fra dig via låneplatformen. Better Rates A/S er ikke en bank men en betalingstjeneste.

Hvordan kan jeg minimere min risiko?

Den bedste måde at minimere sin risiko ved udlån er at sprede sine midler over en lang række låntagere. På den måde består en enkelt låntager kun af en lille del af din samlede investering. Better Rates anbefaler ligeledes, at man altid grundigt gennemgår de oplyste data på det enkelte lån, for at se om det passer på den låneprofil man ønsker at udlåne til.

Hvem kan investere gennem Better Rates låneplatform?

Alle danske statsborgere der bor i Danmark, og som er fyldt 18 år samt alle danske selskaber, foreninger og fonde der er registreret hos Erhvervs – og Selskabsstyrelsen, kan investere gennem låneplatformen. De reelle ejere skal på nuværende tidspunkt have bopæl i Danmark og skal kunne identificeres.